torsdag 25. juni 2009

Sitat fra Orkanger Vel :
"Svein A. Barø 2009-06-25 02:33

FOLLO vs. Orklahallen BANE 3!

Follo videregående skole står delvis til forfall. Orklahall bane 3 står delvis til forfall.
2 separate bygninger/anlegg som hver for seg har en stor hverdagslig nyttehverdi.

Follo er et fylkeskommunalt anliggende. Orklahallen er et kommunalt anliggende. Så langt er alt "normal".

Follo har behov for fornyelse av idrettsbygget, inklusive ny gymsal. Naturlig at et nybygg og dets brukere/eiere (fylket) ønsker å oppgradere til noe større enn en dagens gymsal, og ønsker en idrettshall.

Orkdal kommune har i flere ordelag bekreftet at ny bane 3 kommer i tilknytning til dagens Orklahall, og vil oppsettholde tilbudet med dagens 3 baner.

Det er ikke noe ENTEN ELLER i denne saken, men et BÅDE OG!

Hva er det egentlig som skjer mellom Orkdal kommunes- og Sør Trøndelag fylkespolitikere?
2 byråkratiske (demokratiske?) etater som driver maktmisbruk ovenfor hverandre?

Fylkeskommunen "tvinger" Orkdal kommune til ett eller annet, eller så er Orkdal kommune i gjeld til SFK? Hva eller hvem har gjort noe fatalt feil her, som blir behandlet på denne måten? Er dette et VANLIG politisk spill, så må SYSTEMET ryddes skikkelig.
Det skremmer meg!
Tuppen og Lillemor kan være et "barnslig" begrep på denne saken, men jeg vil kalle det et politisk (byråkratisk) overgrep, ja faktisk en politisk korrupsjon!

Her må sannheten komme frem, og en redelig saksgang må foreligge offentligheten.

Sannheten er at det kan få samfunnsmessige konsekvenser det kan være vanskelig, om ikke umulig å endre senere. Her må alle trå varsomt, så ingen "taper".

Jeg personlig, i min naivitet, trodde at det offentlige var til for å hjelpe og tilrettelegge FOR folket og samfunnet, ikke utøve sin egen form for maktmisbruk/arroganse for sin egen del. Er jeg helt på jordet, eller...?"

********************

Godt poeng Svein!

Problemet slik jeg ser det er at det lille som har kommet fram om dette, feks på Orkanger Vels sider (ære være Hans for det!) har satt den skjulte fordelingen til fordel for Øverbygda på sakskartet.

Dermed har det blitt umulig å gjøre som vanlig, snu og vende på alle vedtak til fordel for Fannrem og Øverbygda, og som vi har sett i mange, mange år.

Det sammen med innsatsen til Idrettsparkens Venner, med fakkeltog med over 1000 fakkelbærere, innsamlet flere hundre tusen for å kjøpe ei tomt og bevare Idrettsparken for fremtidige generasjoner - ei tomt vi strengt tatt eide fra før!

Alt dette har tross alt satt sentrumsspørsmålene såpass mye på dagsorden at spillet i skjulte rom og i kott og andre steder som ASPHJELL har drevet mot Orkanger og Idrettsparken i mange, mange år ikke kan gå som før.

Dermed får vi Orkdal 2040, en flott 4-fargers trykksak og mye svada, men akkurat når det sendes ut, blir skandalen for stor om hele sentrumsplanleggingen skal torpederes av Asphjells partikompis i Fylket og deres beredvillige byråkrater som står på pinne!

Joda, Orkdal var utsatt for et forsøk på politisk utpressing her, utpressing og overkjørsel.

Så langt kan Ordføreren enda stå oppreist, han hadde i allefall ryggrad til å stå imot direkte utpressing.

Hadde dette foregått i Hviterussland, ville vi ha kalt det gangstermetoder, "mafia" og sikkert noe med "stalin" og"albania" også...

Hva utfallet blir er ikke godt å si, men en ting er sikkert, nå gjelder det å være våkne, stå på og ikke slappe av et sekund!

Ingen kommentarer:

 
Blogglisten