onsdag 17. juni 2009

Er det NÅ slaget om Hall 3 står?

Skoleavslutning på Follo i ettermiddag, en skolebyråkrat og tidligere Folloelev holder festtale.

I løpet av talen beskriver han at budsjettet for ny gymnastikksal er øket fra 45 mill. til ca 90 mill.

Og at man ikke er fornøyd med dette, for man driver "forhandlinger med Orkdal Kommune" for å få politikerne i Orkdal til å stille med mere penger for "å finne en bedre løsning for Follo".

To rekker foran meg sitter Ove Snurruås og signaliserer med kroppsspråk at han er overmåte fornøyd med det han hører.

På direkte spørsmål etter seansen, sier byråkraten at det er en best mulig skole som skal bygges, "gymnastikksalen" skal flyttes nærmere dagens skole, det varsles at bygninger skal saneres, men at man må bevare dagens struktur for enhver pris.

Det vekker en viss uro både hos Rektor og byråkrat, når spørsmålet om man er komfortabel med å forskuttere Orkanger 2040 kommer.

Så her gjelder det å stå på, grave etter opplysninger og få mest mulig ut, FØR de stikker oss i ryggen som vanlig i Kommunestyret.

For det kan være en skarve skolebyråkrat som torpederer Orkanger 2040 og raserer alle muligheter for å få noen sentrums-utbygging i orkdal for all fremtid!

Jeg regner med at Stortingsrepresentant Asphjell, som vi knappast har sett eller hørt noe til siden valgseieren for 4 år siden, legger seg ekstra godt i sælen for å skaffe flere midler, så lenge det her er snakk om utbygging ovafor Follobekken!

Ingen kommentarer:

 
Blogglisten