torsdag 9. juli 2009

Kampanje MOT Orkangers befolkning, Sør-Trøndelag?

Asphjell ble presentert stort i S-T nettopp, med unnskyldninger og bredt rom for (bort)forklaringer i 4. september-flausen.

Dersom Lensmannen presenteres på samme måte i morgen(og det ble han se dagens avis!), med bredt rom for bortforklaringer og unnskyldninger for ikke å ha gjort noe vesentlig hverken mot den innbruddsbølgen han fastslo at de nå skulle stoppe, rett før sist helg, eller å gripe inn mot småpønken nede i Hermetikken, da ligner det kraftig på en kampanje rettet mot Hans K, og Orkanger Vel.

Da mangler det bare et portrettintervju av den anmeldte ungdommen fra Hermetikken, med gråte-og-synes-synd-på intervju med guttens mor og stakkaren selv, så HAR vi en kampanje!

Men da må denne skauningen i redaktørestolen ta inn over seg også, at går han til "krig" mot Hans og Vel'et, så går han samtidig til krig mot Orkangers befolkning, for det er BRED enighet om disse sakene.
Det er lite gehør på Orkanger hverken for Asphjell, lensmannen eller småpøbelen.

Jeg er imponert om dette viser seg å holde stikk, for mens andre bedrifter og mediabedrifter sliter i disse krisetider, og i hvert fall forsøker å beholde kjernemarked og hjemmemarked, gjør da S-T stikk motsatt!

Det skal gå greitt å klare seg uten S-T, det er ikke noe problem, men det er tross alt endel bra arbeidsplasser.........

Ingen kommentarer:

 
Blogglisten