lørdag 11. juli 2009

Hyllesten til Orkanger Vel

Jeg vil gjerne co-signere hyllesten! Både til Hans og Orkanger Vel og til Knut Even!

Knut Even er en av de få personene som gjør at jeg ikke har gitt opp Orkdal Arbeiderparti for godt!

Når jeg ser på hva han har måttet tåle gjennom de siste 10 - 12 år fra den fløyen av dalføret og partiet hans som ser ut til å ønske å legge Orkanger øde, gjør det meg vondt på hans vegne.

Dessverre er det ikke mulig for meg å anbefale en stemme på hans parti ved kommende valg, ene og alene pga den person fra dalføret som står på sikker plass.

Vi får enes om å jobbe for å rette opp miseren til første kommunevalg.

Takk begge to, uten dere hadde det vært nærmest uutholdelig å bo her!

Stå på videre, nå er ikke tiden til å gi opp, som foreldre uttrykker i Sør-Trøndelag i dag, i ren frustrasjon.

Nå er tiden til å gå i de fotspor Hans og Knut Even setter, og ikke bare lage en sti, men å tråkke opp en bred og fin vei til fremtidens Orkanger!

Erik PrestmoSitat :
" Nikki 2009-07-11 02:56
Flott Knut Even, maken til skryt til en Velforening er sjelden kost.

Og du har helt rett. Viktigheten av objektiv informasjon til lokalsamfunnet er avgjørende for opprettholdelsen av tilhørighet og identitet for menneskene i lokalsamfunnet vårt.

Sannheten er Knut Even : Du er en av de viktigste bidragsyterne til at vårt lokalsamfunn er så kulturelt mangfoldig som det er.

Ditt engasjement via politkken og Orkanger Aktivum er unikt. Jeg benytter herved dette forumet til å takke deg for din kjæmpeinnsats for Orkangersamfunnet, og ønsker deg lykke til med arbeidet i årene som kommer. Mvh Nikki "

" Knut Even Wormdal 2009-07-10 23:54
GRATULERER! At medlemstallet i Orkanger Vel snart passerer 400 er fantastisk, men er det noe rart.

Dette må styret i foreningen ta som en annerkjennelse og takk fra befolkningen på Orkanger og omegn, samt utflyttede.

Gammelosen fremstår som enestående. Hovslunden har fått et stort løft, og Orkdalsveien med bord, benker og blomsterkasser bidrar til å gjøre Orkanger mer attraktiv.
På tross av hærverk og en del manglende forståelse i enkelte offentlige etater, holdes humøret oppe.

Alltid trivelig å møte styret i ulike sammenhenger. Så til slutt: 500 - 600 lesere av hjemmesiden hver dag, er en bekreftelsepå at Orkanger Vel gjør mye riktig. Å gi befolkningen ferske nyheter og synspunkt på samfunnsmessige spørsmål, viser seg å være verdifullt. Maken til besøk på en hjemmeside, er det noen bedre? Stå på videre og lykke til. "

Ingen kommentarer:

 
Blogglisten